Üyeler:
1.684
Konular:
13.767
Son üye:
vruhturu1986
Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Arama
Arama
Gelişmiş Arama
Ek Özellikler
Yeni Gönderilen Mesajları Göster.
Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster.
Konuları okunmuş say.
Üye Ayarlari
Profil Ayarlari
Forum Görünüm Ayarlari
Diger Seçenekler
Mesajlarım
[Daha fazla istatistik]
Kimler Online
Giriş Yap
»
Aşk ve Sevgi Diyarı
»
♥♥ Sevgiye Dair ♥♥
Konu:
Sevgiliye Mektuplar..
Kullanıcı Adı:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Şifre:
Sohbet Kutusu
AnLık Sohbet
Mazi
:
deneme
Dün
18:19:49
Omer Faruk
:
Herkeze İyi Geceler
Bugün
00:08:05
Sayfa: [
1
]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
...
58
Konu: Sevgiliye Mektuplar.. (Okunma Sayısı 14854 defa)
Ek Özellikler
Yazdır
Forumu kullanmak için üye olun
Arama
Arama
Gelişmiş Arama
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülperi
Gülperi
Kullanıcının profilini göster
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Üyenin Son Mesajlarini Göster
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Gözlerinde ölsün ölüm yüregimde büyüsün Gülüm...
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Takimim :Fenerbahce
Burcum
Burcum : Kova
UYARI PUANI
% 0
Sevgiliye Mektuplar..
«
:
03 Ocak 2008, 21:46:30 »
yasanilmis yasatilacak. sevgiler ,
cesurnet gönül sakinlerini bulsun , güzellikler onlarin olsun !!!
her siirde yazida bir seven sakli , bir sevgi sakli ,Buram buram AŞK. hasret bir alem sakli ,
ve her satirlarinda gözyasi sakli.. gidecek bir gönül ariyor ,
bir güzellik ariyor , yani cesurnet dostlarini ariyor!
siz güzel dostlarima ,
güzel çiçeklerde onlar gibi olan severlere arkadaslara ithaf olunur !!!
Sevgi ve saygilarin en güzeli sizlere ve yazarlarimiza olsun..
zamana biraktigin her seyde kendinle BARISik ol;SENI sen yapan degerlerle savas azimli ol;SEVIYORUM demekte gec kalma kendin ol ELMA SEKERI ol
Yine gözlerim, kanatlandı yükseklere doğru. Seni aradılar uçarak, bulamadılar. Kanatları kırıldı gözlerimin seni göremeyince, yabancı bir diyara düşüp kaldılar. Sonra ‘umut’ diye bir gezgine rastladılar. Kanadı kırık gözlerime sahip çıktı o umut. Ellerinin içine aldı gözlerimi ve gelip göz çukurlarına içine yeniden koydu onları. Yerindedirler artık, ama eskiyi özlemekteydiler. Çünkü umut onları bana ulaştırmış ancak tamir edemişdi. Yazık ki gözlerim artık bir çift gözü görebilmekteydi yalnızca bir kişiyi…
Uçamıyor gözlerim. Gözlerimin görebileceği o bir çift göz başka yönlerde, gözlerim niyetine ellerim uçuyor ve kanatlarını açmış olan ellerim dua ediyor, kanatsız gözlerim pervasız gözlerinle buluşsun diye. Dört bir yanımı arıyorum, yoksun EY SEVGİLİ! Beşinci yöne nerden gidiliyor söyle ve bekle geliyorum. Ne de olsa sana varmam kolay değil mi? Biliyorsun gözlerimin görebildiği tek görüntüsün sen. Öyle ise takılıp düşmeden o görüntüye ulaşabilir ayaklarım. Bekle gözlerimin nikahlısı! Bekle, sana geliyorum. Ama sakın çevirme yüzünü. Görmüyor musun yüzün yokken kör oluyorum. Dipsiz kuyulara dalıyor ayaklarım. Yüzün bana dönük olsun n’olur! Söz, bir saniye görecek gözlerim gözlerini sonra dönüp kör olacaklar yine bekliyor musun? Kararın ne?
Şu anda yüreğim, geleceğimin nostaljisini yaşıyor. Kurmuş olduğum hayaller öyle uzak ki ve öylesine çok yaşadım ki onları tek başıma, adını yitirdiler bir bir. ‘Hayaller’, ‘Hatıralar’ olarak yer değiştirdi zihnimde. Hayallerim eskidi hatıram oldu. Ben artık daha önce hiç kurmadığım hayaller kuruyorum. Öncekilerde seni geleceğe koymak vardı, şimdi ise ‘sensiz geleceği nereye koyabilirim?’ diye yüreğimden beynime mekik dokuyan sorular var. Gelecek sen misin ve sen gelecek misin? Hayır gelmeyeceksin…
Yüreğimin elinden tuttu, bir bilge adı sabır. Ayrılığımızın ilk günü merhaba dedi ve bir kez bile elveda demedi bana. Sabır, gerçekten bir bilgindi, aklıma hakim olabildim o varken sabır varken ölmedim, ama sabır bana ölümle mücadele etmeyi öğretti. Onu tanıyalı sensizlikle mücadele veriyor benliğim. Yenilmiyorum. Sabır ellerimi bırakmıyor. Ben sabrediyorum. Bana kol kanat geriyor, düşmüyorum.’Umut’ tan sonra ikinci dostum olan sabır’a öyle teşekkür borçluyum ki bana ‘pes’ demeyi unutturup ‘söz’ demeyi öğretti…
Yüreğim ardı ardına doğumlar yaptı. ‘Mutluluk’ ilk kızı ‘Hayal’ ikinci kızı. Olan oldu sonunda ilk evlat ikicisinin oyununa geldi mutluluk hayal oldu. Yüreğimin üçüncü evladı erkek. ‘Veda’ veda’nın birde ikizi vardı ‘Hüzün’. Hüzün ve veda her yerde birlikteydi. Bu veda yüreğime hüzün yükledi, bir ben anladım, kimse bilmedi. Beşinci ve son kızı, en küçük kızı ‘Özlem’. Veda’nın doğduğu gün mutluluk ölmüştü, hüznün büyüdüğü gün ise özlem doğdu. Hepsini kaybetti yüreğim bir tek özlem kaldı bir tek. ‘Özlem’ yaşlandı ama hayatı sonlanmadı. Özlem babasını hiç tanımadı. Çünkü aşk yüreğimi dul 5 yavrusunu ise yetim bırakmıştı. Aşkın ve yüreğimin son evladının adı bu yüzden özlem olmuştu zaten. Ey aşk! Söyle ne istedin bu yürekten? Bir yüreğe beş evlat verdin, ama görmedin o beş evladın bir yüreği gün be gün öldürüşünü. Ben ufacık yüreğime koskoca varlığını sığdırdım senin. O kadar sıkıştırdım ki seni oraya, nefes almam zorlaşsada yüreğimin kapı eşiğine bırakmadım seni. Ey aşk! Senin bana yaptığına bak…
Şimdi bir ses duydum. Yüreğimin kapısına vurdu biri. Yüreğimde kime yer verdiysem canımı incitti ya, o yüzden açmak istemiyorum kapıyı, kapıyı açmamda ısrar ediyor kapıdaki. Neyse, kim olursa olsun içeriye kabul edeceğimi söylüyorum içimden. Aşk’ın ısıtıp aşk’ın kızı özlemin’in soğuttuğu ellerim, kapının kolunu çeviriyor. Kapıdaki çok erken bir misafir oluyor hayatımda, yüreğimin son misafirine yüreğimin ve dilimin son sözünü söylüyorum:
ÖLÜM, HOŞGELDİN…!
alinti
«
Son Düzenleme: 08 Ocak 2009, 00:08:04 Gönderen: Gülperi
»
_________(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. Konu ici Reklam veya Duyuru Alani .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)________
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
.·˚·.·°˚¨HüZüN.ile Sevgiliye Mektuplar¨˚°·.·˚·.
«
Yanıtla #1 :
03 Ocak 2008, 21:47:11 »
Bebeğim,Bitanem,Herşeyim,Yaşama Sebebim
Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli,en tatlı,en mükemmel şeydin sen. Sen benim yasama hevesimdin, beni hayata, Allah a bağlayan şeydin.Öyle zor anımda geldin ki yanıma,bana her şeyi unutturdun..ama şimdi beni tekrar o hale sokuyorsun.keşke açık açık her şeyi söyleseydin bana, sevmiyorsan sevmiyorum deseydin,seviyorsan bile sevdiğini tam anlamıyla gösterseydin..Bi Seviyorum Bi Sevmiyorum Diye Bana Acı Vermeseydin..Son konuşmamızda sana hala askım diyordum,bana askım deme dedin yine.Olsun sen benim aşkımsın..Sakın arkamdan üzülme,zaten üzülmezsin ya neyse.Bu hayattayken değerimi bilmedin belki de. Belki de beni,benim seni aldığım kadar ciddiye almadın.Neden Bıraktın beni Be aşkım?O kadar hayalimiz varken,ben seni o kadar çok severken,senin için her şeyi göze alırken..Hiç mi değer vermedin bana? Neden Yaptın bunu bana..
Sana diyecek lafım yok,ben hiçbir zaman sana layık bir sevgili olamadım.Seni hep üzdüm..Ama beni kimsenin anlamadığı gibi sende anlamadın hiçbi zaman..Arkamdan Üzülmezsin Bunuda Biliyorum ,unuttun zaten beni.Hem Bi Sürü Çevren Varken Ben Kimimki ..senden bi tek isteğim var Bari Benden Sonrakini Üzme Bari Ona İyi Davran Bari Ona Göster Sevgini Dostlarım,hiçbir zaman benim yanımda olmadı,Aşkım Var Yanımda Diyordum Sana Güvenmiştim..Şu son 1 yıldır hayatım o kadar acımasız o kadar iğrenç o kadar sıkıcı o kadar boğucu geçti ki aklıma her turlu şey geldi.Ben hayatım boyunca hiç bu yılki kadar ağlamamış, bu kadar yalnız kalmamıştım.Beni Seven Biri Var bebeğim var Desemde Sen Yokmussun Geçiciymiş Senin Sevgin Ettiğin yeminler Hep Yalanmış Sende Herkes Gibi Kandırmışsın Beni Sende Yalan Söylemişsin Bana En Çok Güvendiğim Sendin Netten Bile Olsa En Çok Sevdiğim Sendin Benim her şeyi Göze Almıştım Senin İçin Sadece Senle Bi hayat Düşündüm Hep Sadece Sana Hayal Kurdum Kısa Zamanda Olsa Senle Yaşadım İçimdeki Hep Sendin Ama Sen Beni Sevmemişsin Be Güzelim Beni Anlayamamışsın Hiç ..Hep Senin isteklerine Derman Olmamı Bekledin Hep Seni Güldürmemi Seni Bir Palyaço Gibi Eğlendirmemi İstedin hep Denizliye Geldiğinde Sadece Vaktini Geçirmek İsteklerini Karşılamak İçin Seni Tatmin Eden Bi Oyuncaktım Ben Beni Hiç Sevmedinki Sen Benim Msn de Yazılarımı Sevdin Seni Güldürmemi Sevdin Senin canın Sıkıldığında Sıkıntını Geçirdiğim İçin Sevdin Ben Değil Msn de Yazdıklarım Hoşuna Gidiyodu Ne Yüzümü Ne Tipimi Nede Varlığımı Sevdin Oysa Ben Senin Gönlünü Sevdim Fiziğini Değil Hep Mutlu Olmanı İstedim Halada Mutlu Olmanı İsterim Madem Ben Senin Hep canını Sıktım Yokum İste Bundan Sonra Sıkmam Canını Sen Mutlu Ol Bana Yeter O Ama Emin Ol ki Öbür Tarafta Dularım Hep Senin Bu Hayatta Mutlu olman İçindir.. Ben Mutlu Olmadım Bari Sen Mutlu Ol İnş. Sevdiğin Biriyle Evlenirsin İnşallah Çocuklarınız Olur 3 Tane Ömür Boyu Seversiniz Birbirinizi Benle Olamadın bari Onla Olursun İnşallah Allahtan Tek Dileğim Bu .. Biliyorum Yerim Cehennem Ama Sensiz Hayatta Kalmaktansa İşte Ben Cehennemde Yanmayı Seçtim Kimsem Yoktu Senden Başka Etrafımdakiler Hep Sahte İnsanlardı Ama Sen Netten Olsa Bile Bana Göre Gerçektin Ama Anladımki Bugün Diğerleri Gibi Sende Kullandın Beni Ve Peçete Gibi İşin Bittiğinde Attın Bi kenara En Sonunda Dedin ya Bana Ne Yaparsan Yap Umrumda Değil Diye İşte O Zaman Bitirdin Beni O Zaman Yıktın Beni Biz Yapamadık beceremedik Ama İnş. Başka Birisiyle Becerirsin ve Ömür Boyu Mutlu Olursun.
Derdimi Anlatacak Tek İnsan Sendin Yanımda Olan Tek İnsan Sendin Ama Sende Yalancıymışsın İşte Sende Bitirdin Beni Beni Sevdiğini Sanmıştım Ama Demekki Yanılmışım Olsun Gülüm Sen Mutlu Ol ve Sana Ölürüm Dediğimde Hiç Yalan Söylemedim Sana Hiçbir Zaman Yalan Söylemedim Haaa Söylediysem de Bilki Sen Üzülme Diye Söylemişimdir& İntihar Ederim Diye Canını Sıktım Özür Dilerim Ama İşte Bundan Sonra Sana İntihar Ederim De Diyemem Dediğimi Yapıyorum Çünkü& Ne Senle Arkadaş Olabilirdim Ne de Dost Ben Seni Sevdim Güzelim Sevdim Ama Sen Arkadaş Olarak yapabildiğine Göre Demekki Sevmemişsin İşte İşin Bitti Benle Kullandın ve Attın Yalan Söylemedim Sana Ama Sen Beni Anlayamadın Vildana Aysegule Hepsine Cok Cok Slm Söyle Aysegul hakkımı Helal Etmem Demişti Olsun Etmesin Benim hakkım helaldir Herkese ..
Beni Öldü Say İstersen Yaşıyorum Say Ama Yemin Ederim Ben Artık Öldüm Çünkü Ben Sensiz Bi Hayat Sürmektense Ölmeyi Tercih Ediyorum savaşmak Sürekli Terslenmek Ve İstenmemekse Zorla Güzellik Olmazsa İşte Ben Kaçtım Bu hayattan Artık yeter.
Bu Dünyada Rahat Yok,Ölüm Belki Kurtuluş Kendine İyi Bak Gülüm Hayatta Hep Mutlu Ol Ben Mutlu olamadım Sen Mutlu Ol Benim Bi Mezarım Bile Olmucak hani Bir Gün Aklına Gelirse Ziyaret Etmek Mezarımı Oda Olmucak Araba İle Ne Kadar Hızlı çarpabilirsem O Kadar Parçalancam Parçalarım Bile Zor Buluncak İste yapcam Dedim Güzelim Sana İnanmadın bana İşte Yokum Artık
Mutlu Kal Gülüm Kendine İyi Bak .Seni Çok Sevdim Ama Anlayamadın Anlayan Birini Bulursun İnşallah
Hakkımda Bişey Düşünme Benle Hiç tanışmadın Say ben Hiç Yoktum farzet ve Hayatına Devam Et Üzülme Yeter
Seni Sevdiğim İçin Özür Dilerim
«
Son Düzenleme: 03 Ocak 2008, 21:55:02 Gönderen: HüZüN
»
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #2 :
03 Ocak 2008, 21:47:57 »
Hiçbir duygumu ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil.
Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona. Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği. Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru. Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, bir sevdayı büyütmek için? Kaç gece yalnız geçti hesaplasana...
Kaç gece bir sonraki günü düşünerek geçti. Neler yapabilirdik, neler yaşayabilirdik düşünsene... her sabahı birlikte karşılamak vardı seninle. öpücüklerle yeni güne hazırlayabilirdim. Gözünü açar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün.
Bu kentin her yerinde, herkesin içinde el ele dolaşabilirdik. Girmediğimiz sokak kalmazdı. Bakışlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni. Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik; sonra bir filme gider, bir kitap okur, denize bakar, bir martının bir lokma simit koparabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdik. Paylaştığımız her an beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı.
Özlerdik birbirimizi delicesine. Bir saati yalnız geçirsek, bir sonraki saati iki saatlik yaşardık. Yaşayamadığımız o bir saatin acısını çıkarmak için. peki biz ne yaptık? Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik. Her an aşkı yaşamak varken, her gün birbirimizi yeniden keşfetmek varken, bu yolda birer kaşif olmak varken sürgünleri yaşamaya mahkum ettik birbirimize.
Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artık. Sana huzur vaad etmiyorum. Aşkta huzur arayan yanılır. Ben tutkunum, en koyu, en deli sevdanın sözcüsüyüm. Onlar adına konuşuyorum. Yarını olmayan zamanlarda hiçbir şeyi düşünmeden erimek adına konuşuyorum.
Gözlerinin içine bakıp SENİ SEVİYORUM demek istiyorum. aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğin yere kadar gitmek istiyorum. Kokunu içime çekmek, teninin sıcaklığıyla irkilmek istiyorum. Yaşama senin adınla anlam katmak, mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum.
Seni istiyorum, yarın, öbür gün, öbür hafta, öbür ay, öbür yıl değil seni ıstıyorum sımdı
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #3 :
03 Ocak 2008, 21:48:47 »
Sensizlik Çıldırtacak Beni
Sensizlik çıldırtacak beni, diye düşünürdüm eskiden, yanılmamışım. Sensizlige dalınca herşey birer birer ortaya çıkmaya başladı. Ruhum sıkılmaya başladı. İçim daralmaya, düşüncelerimse zayıflamaya... Anladım ki sevgiden başka birşey değil yaşadıklarım. Aşk ateşi yanıyordu sinemde ve korları yüreğimin dört bir yanını kaplamıştı
Ne yazık ki dumanı yoktu bu ateşin, benzemiyordu diğer ateşlere. Ateşsiz yerde duman olmaz diyorlar, peki böylesi mümkün mü? Ateş var ama duman yok ortada. Zaten anlasaydım neye kapıldığımı, bir çare bulurdum derdime. Ama ne fayda, sen uzaklarda, bense buradayım. Bilseydim anlatırdım sana aşkımı, o içimde yanan ateşin az da olsa yansıtırdım bir kısmını dışarı. Çünkü sığmıyor artık kalbime, sığmıyor artık yüreğime, sığmıyor artık hücrelerime. Çünkü bu senin aşkın, çünkü aşıyor senin aşkın beni ah, bir bilseydin ne kadar zor geliyor bu ayrılık bana. Artık ağlayamıyorum bile. Hayır, çünkü göz yaşlarım kurudu. Güya Aral gölü. Halbuki daha geçenlerde ağladım halimi düşünerek. Demek ki artık içimdeki yanan ateşi göz yaşımla bile az da olsa yatıştıramam. Demek ki bu ateş yiyip bitirecek beni yavaş yavaş. Etrafına bir göz gezdir şöyle. Bu adamlar seviyor mu dersin, yanıyor mu benim kadar, en iyi bildiğin kişi. Zannetmiyorum. O benim, herkesden daha dertli. O benim, herkesden daha mutlu. O benim, herkesden daha ... Çünkü ben senin sevgine sahibim. Çünkü ben seni sevebilme duygusuna tutkunum. Çünkü sığmıyor artık kalbime, sığmıyor yüreğime, sığmıyor hücrelerime, çünkü bu senin aşkın, çünkü aşıyor beni, taşıyor beni bilinmez ufuklara o aşkı VE BEN SENİ SEVİYORUM! SEVİYORUM! SEVİYORUM
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #4 :
03 Ocak 2008, 21:49:18 »
Sensiz kalmayı kaldıramıyor yüreğim. Kısa ayrılıklar bile kederimi arttırıyor,hüzün dolu geceler yaşatıyor bana. Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere,bundan vazgeçemiyorum. Alışkanlık değil bu. Her alışkanlık terk edilebilir bir gün.
Oysa sen benim yaşam kaynağımsın.İnsan hayatından vazgeçebilir mi?
Özlüyorum seni, özlemim büyüdükçe büyüyor içimde,durduramıyorum. Kavuşacağımız anı bekleyerek geçiyor zamanım.
Hiç birşey zevk vermiyor bana sen yokken.
Sıçrayarak uyanıyorum geceleri,yanıma bakıyorum,yoksun.
Tekrar gözlerimi kapatıyorum,dönüp duruyorum sabaha kadar.
Sensizken her güne yorgun uyanıyorum.Tadım yok işte anla.
Oysa yanımdayken sen,günün tüm yorgunluğunu unutuyorum.
Sohbetlerimizin keyfi ,dokunmalarının sihri, yaşanan tüm olumsuzlukları silip götürüyor.Huzurla dalıyorum uykuya.
Seninleyken,sadece bir kaç saatlik uyku bile, ertesi günü ayakata ve sapasağlam geçirmeme yetiyor.
Sevgilim olduğunu,varolduğunu bilmek yetiyor bana.
Döneceksin biliyorum da,dayanamıyorum ne yapayım.
Zamanı seninle,Sadece seninle geçirmek varken,aşkımızı büyütmek,tutkuyla yaşamak varken beklemek çok zor geliyor insana.
"Şimdi olsa" diyorum, "Çıksam işten,gitsem yanına, yemek yesek birlikte, o gülse,ben baksam,heyecanlı heyecanlı anlatsa yaşadıklarını...
Sonra güzelliğinden bahsetsem,şımartsam onu,boğazın kıyısında yürüsek birlikte,yamur üzerimize yağsa,üşüsek,sarılsak birbirimize,ısınsak tenimizin ateşiyle..."
Ama yoksun işte.
Bu gecede sensiz geçecek ve ne yediğim yemekten zevk alacağım.
Bu gece sevgilim,bir fırsatını bul ve üzerinde şehir ışıklarının dans ettiği su birikintilerine bak.
Çünkü ben ne zaman sensiz kalsam,birikintilere bırakıyorum yüreğimi,sana ulaşması için.
Çünkü seninleyken atıyor yüreğim.
Haydi sevgilim gel,al yüreğimi öyle gel....
Ne olur.....
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #5 :
03 Ocak 2008, 21:49:49 »
Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta..? Saymadım.. Bana yüzyıllar geçmiş gibi geliyor. Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın.. Şimdi sis içinde bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içti, sen onları kırağı sanırsın, çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla ıslak..
Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildi, içimden bir ağaç köküyle devrildi. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlem bir bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor . Seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor içimde. Haftanın her gününe, geçen her saate senin adını verdim. Senin adınla başlıyor mevsimler, yıllar sen varsan içinde, geçerli...
Özlem bir yağmur gibi yağıyor üstüme. Damlalar yüreğime vuruyor. Gecenin karanlığında bir başınayım.Uykularım bölük pörçük. Bütün rüyalarımda sen.. gözlerim kapanır kapanmaz gözlerin yaklaşıyor. Sonra bir rüzgar alıp seni, benden uzaklara götürüyor.
Geceler boyu sabahlayıp uğruna, boşluğa düştüğüm sevdiğim, bir tanem, gözbebeğim.. Yüreğimden mühürlendim sana.. Şiirler havalanıyor kuşlar gibi, şarkılar ağlıyor yokluğuna.. Sevgilim hayatı sende buldum ben, tükenirsem sen tüketirsin beni.
Yoksun, gittin, tek başına koydun... Bu nasıl bir özlemdir, kendi gövdem ateşten bir gömlek.. yanıyorum..Yetti artık, yetiş n'olur dayanamıyorum.
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #6 :
03 Ocak 2008, 21:50:58 »
Aşk Kırıntıları...!!!
Kalanların ardından umutlar, sevgiler, aşklar da kalıverir bazen.
Gözyaşlarıyla sulanır gidenin yolları ; toz toprak olmasın diye giden sevgili...
Giden alıp götürürken hayata dair ne varsa , kalanın avuçlarında gizlenir bir garip veda ,bir o kadarda ılık bir sevda...
Giden de kalan da aslında torbalarına yolluk yapmıştır aşklarının son kırıntılarını. Yolun ilerisinde bir yerde nasıl olsa acıkacaklar ya !!!
Giden yol alırken kendince yeni umutlara, yolluğuyla doymayıp, karnını doyurur yol üstü lokantalarında…Ya kalana ne demeli?
Çıkını elinde beklemektedir kırıntılarını paylaşacağı bir yol arkadaşını…
İşte bende seni kırıntıların elinde beklerken bulmuştum bir yol kenarında. Hüzün bulutları sarsa da gözlerini hala sevgi dolu bakmayı başarabiliyordun.
Bağlıydın hayata ; aynı benim sana hayat diye bağlandığım gibi...
Oysa ben ne kalandım, ne de giden. Paylaşabileceğim bir aşk kırıntımda yoktu elimde. Elinde kalan son kırıntılarını bir yudum suyla paylaşmaya da razıydım.
Senin olduğun yerde nefes alacak bir atmosfer olduğunu biliyordum , senin gözlerinin içinde yaşanacak bir hayat olduğunu görüyordum , senin görmediğini bile bile…
Sen o tozu dumana katıp gidenin ardında bıraktığı son ayak izlerine kenetlemiştin gözlerini, kim bilir olurda dönerse diye…
Seninle birlikte yol kenarına oturup onu bile beklemeye razıydım. Güneşine gölge , gecene perde olmaya hazırdım...
Yıldız istiyorsan yıldız toplamaya , ay ışığını yorganın yapmaya razıydım ;
Sense karanlığa aşıktın , olurda gecene ışık gibi doğarsa diye!
Ben yinede sevgimi çiçek diye toplayıp kırlardan, sundum sana demet demet. İster al vazoya koy yaşatabildiğin kadar yaşat, istersen bırak yanıbaşında kurusun. Sadece yanında olsun yeter…
Beni sevemeyeceğini , sende kalan kırıntının sadece sana yeteceğini bile bile serdim önüne sevdamı. Senden ne aşk ne sevgi dilenmiyorum. Ardımda bıraktığım kalanım olmayacaksın sen; Ama senin ardında kalan bir ben hep olacak…
Ve sen kurumuş aşk kırıntılarınla boğazını parçalarken , ben yudum yudum su vereceğim sana …
sen farkına bile varmayacaksın…Sevgimin bir damla gözyaşı ile başlayıp dere olduğunu , sonra ırmaklara nehirlere dönüştüğünü çağlayanlarla coşup nasıl bir sevgi denizi oluşturduğunu bilmeden serinleyeceksin sularımda…
Ama asla boğulmayacaksın ben yaşadıkça sende yaşayacaksın sevgimin enginlerinde…
Bir sana bir de aşkıma eğdim başımı.
Sevgim ışık olsun sana ve sevmeyi bilenlere..
alıntı.
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #7 :
03 Ocak 2008, 21:51:41 »
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum...
Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.
Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...
İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.
Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda...
Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...
Ve gökyüzü yüreğimde.......
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #8 :
03 Ocak 2008, 21:52:13 »
Dünlerimin yarım kalmışlığıyla yazıyorum bu satırları..
Garip bir hüzün var içimde.. sanki bir yanım hep ağlamaklı ..
Kaç kez söndürdüm yalnızlığımı sigaramın külünde ben bile unuttum..
kaç kez bitirdim o adı sigaramın dumanında..?
Ama yine de sevdamı kırık kalemimde harcayamadım...
Bir fotoğrafa bakıyorum şimdi...
Resmi de;hayalim gibi ,ben gibi dünlerim gibi ,yarım kaldı, bir ocak sabahı..
Şimdi düşünüyorum da yarım kalan kimin düşüydü acaba?
Sevmekse en büyüğünden seviyorum ama geleceğimde yok artık dünlerime bıraktım onu..
Sinsice akan zamanlara kattım sırtımdaki yaralarımı.. Şimdi ismi ritimsiz kalp atışlarımda saklı..
Ne yapalım bedenimize hapsolmuş ruhlarımızı ben özgürleştirdim, o yapamadı..
Şimdi o mahkum ben özgürüm.. iki kişilik bir yürek bu..
Artık ben yetemiyorum içine, ona verdikçe küçülüyor, küçücük oluyor gözümde..
Acı bir gerçek kıpırdıyor artık hayatımın sayfalarında..
rüzgar kulaklarıma fısıldıyor; *giden gitti diyor bekleme*
yüreğimde onun için büyüttüğüm sevdamı hançerlediği vakit dünya dönmekten vazgeçti onun için sanki..
Bir ocak sabahı ben ondan vazgeçtim.. Ama sevgimden vazgeçmedim..
Anlamak biraz zor neden mi böyle..çünkü bütün benliğimle, duygularımla ve sevgimle o KADINI yaratan benim.. Olduğu gibi kabullenmek de bana düşerdi tabiiki özellikle de savunmak. .
O'nu herşeyiyle sevdim ben..
Sevdim ve yarattım.. Bu uğurda herşeyimi kaybetsem bile..
Ne demiş üstad: güzelliğin beş para etmez..bu bendeki aşk olmasa...
Şimdi bir hiç değilsen bunu benim sevgime borçlusun!!!
Hadi gel de şimdi karanlığı konuşturan yazılarımı, sustur susturabilirsen...
alıntı.
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #9 :
03 Ocak 2008, 21:52:56 »
Ey beni en çok sevenin sevdiği!..
Bilirim... her gün…
doğmadan kızıllığına yazar adını..
Bilirim her martı dokunmadan denize
Kendi dilince tekrarlar duanı..
Ve her gül açmadan kollarını
Bu dünyaya
Senin kokunu bular yüreğine..
Bilirim düşmez güneş
Toprağın hiçbir zerresine…
Hatırlamadan seni…
Bilirim seversin sen seni seveni….
Ey beni en çok sevenin en sevdiği…
Ey gönlümdeki sevgiye bengisuyunu, okyanus diyarından yudum yudum damlatan…
Kar suları yıkarken ruhumu, ılık bir yağmur damlasının sevdasında, yürek atışlarıma merhamet denizinden katreler düşüren…
Ey kalbimin en derin toprağına, avuçlarımda biriktirdiğim dualarıma kattığım, kirpiklerimin ıslaklığı ile bezediğim, nazenin çiçeğimin adı…
Sonra, yalnız karanlıklarımın donduran soğukluğunda , yapraklarının gölgesinde bakışlarımı ısıttığım …
Adıyla,en tenha zamanların karmaşasında, içimin dalları kıran fırtınalarını durulttuğum…
Her uyanışımda sabaha, gurubun kızıllığına taze açmış yaseminler aklığında ismini yüreğimle yazdığım…
Ey adıyla, serin rüzgarlarında bedenimi üşüten eylülü, nisanın yeni açmış badem ağaçlarına döndüren… içimin dermansız bildiğim dertlerine, sonsuz bir iyileşmeyle deva olan…
Ey seher vakitlerinde soğuk gül yapraklarına ılık dokunuşlarla konan, şebnemlerin nazlı terennümü…
Bütün kar taneleri erguvan dalında çiçek oluyor kökünü ruhuma salan…adının gölgesine sığınınca günahlardan bizar olmuş yüreğim…
Sana gönderdiğim selamların kabul olma umudunun heyecanıyla, dağbaşlarımı kuşatan bencillik dumanlarının arasında, sevmeye dair al laleler açtıran…
İçimde dünyalık nefesler adına r büyüttüğüm bütün mavi kuşları salıyorum semaya… uğruna, kendi içimde kendimi tutsak ettiğim her anın zincirlerini koparıyorum zihnimden… teselliyi sana yolladığım selamın kabul edilmesi umudunda buluyorum… bilir misin Ya Resulullah? Her yıkılışında içimin kaleleri, kalbimin kırıklarını bu umutla sarıyorum… yüzüme kapanan kapıların dibinde gözyaşımdan bir ırmakta boğulurken, bana uzanan elin sıcaklığı bu umuttan… bütün alınmışlıklarımın, tek başına bırakılmışlarımın, darmadağın oluşlarımın sessizliğine düşen tatlı bir terennüm oluyor bu umut… içimin burukluğunda, merhametsizlik dağlarken yüreğimin her bir zerresini, sabah ezanlarına kadar kapanmayan gözlerimin aminlerine dost ediyorum bu umudun varlığını…
Ey bütün çiçeklerin naif susuşlarının ardında, hiç durmadan söylenip duran sevda ikliminin şanlı adı…
Ey ılık gamzeleri gibi toprağın, ruhumun buz tutmuş dehlizlerine merhametle inen bahar…
Gül kokusunda içime çektiğim şefkatin, eşsiz timsali…..
Uzak zamanlarında ömür tüketiyoruz saadet asrının… bir tek kalbimde büyüyen sevgi aşabiliyor zamanı, mesafeleri, asırları… donup kalıyor zaman, içimdeki özlemin sıcaklığında… çözülüyor imkansızlıklar, sessiz eriyişlerde… zaman susuyor kör kuyuların diplerinde… tarihler ses vermiyor gizli köşelerde… ve bir tek özlemim aşıyor zamanı, mesafeleri… bir tek gözyaşımdan bir kuşun kanadı bırakıyor beni, senin yürüdüğün çöl zerrelerin arasına… bir tek özlemin dev bir dalga olup, sürüklüyor bedenimi, Sevr mağarasında yuva yapan güvercinin kanat çırpmayışlarına… bir tek dualarımın kabulü taşıyor beni yaşadığın zamanların kıyısına… hıçkırıklar kesiyor nefesimi, yüzümde pişmanlıkların buyun eğişleri… anlatamıyorum… sevmekten uzak seslenişlerim susuyor iç yangınlarımda… senin adını yüreğime mühürleyip dönüyorum amin deyişlerime…
İçimin ülkelerine çöreklenmiş menfaat bulutlarından kaçıyorum..kaçıyorum kibirden yalnız kendine istiyor olmaktan, öfkeden… kaçıyorum ne varsa faniliğe dair… pişmanlıkla ıslanmış bir hıçkırıkta, selamlarımın kabul edilmesi umudunda yeniden geliyorum hayata…kan revan oluyor aklımda hüzünler… yağmamış yağmurlar kadar latif şimdi kalbimde devleşen sıkıntılar…
Korkularımı emziren bütün gecelerin siyahı, yeni açmış bir karanfil kokusu oluyor… bulunca seni…
Benliğimin kuytularında sızlayan yalnız kalmışlıklar, kayan dev bir yıldız oluyor… anınca seni…
Bütün sessizlikler rahmet oluyor… bütün çaresizlikler gündoğumu... bütün boyun büküşler amin oluyor dudaklarımda… bütün amin deyişler gül adında… seni ta içimde taşıdığım zaman bu ömür türküsünde…..
Yalnız kalıyor bazen aminler…gecenin sakinliğinde usulca hayat bulan aminler uykuya yenik düşüyor çoğu zaman…daha derinden dua etmeye susuz dudaklarım… Zaman merhametsizlikte hüküm sürüyor ya Resulalah… mazlumun ayaklar altında ezilen yüreğiyle besleniyor zalim kalp atışları… şefkate kanat çırpan kırlangıçların kanatları isyandan devleşen tel örgülere takılıyor… kanatlarından sızan kana bulanıyor ruhum… belki her gün bir günahsız yavrunun bedeni, hain bir merminin kılıcından geçiyor… günahsızların iniltileri içimde yankılanıyor… semayı sarsıyor annelerin ağıtları… gözlerimizin önünde yüreklerimizin dibinde inliyor nefesleri günahsızların… insanlar çoktan sökmüş gibiler köklerini, içlerindeki merhamet adlı çınarın… babaları ölmeden miras derdinde birbirine düşer olmuş kardeşler… duaya açık kapılarından dudakların, gıybet yükselir olmuş… yalansız konuşmalar azalmış… herkes birbirinin kuyusunu kazıyor… ve ölümü unuttu sanki kalpler… ölümü anmaktan aciz zihinlerimiz… İçim acıyor Ya Resulullah… her haksızlığın ardında tükeniyor nefeslerim… içim kanıyor… her acının ardında çaresizlik yağmamış bir bulut gözlerimde… bir tek silahım var… ona sarılıyorum gece yarıları… duaya…
Sevmek çekince dalgalarını bir zamanlar hiç durmadan dövdüğü kıyılarımızdan, okyanus ortasında su arar olduk… öldük hatta susuzluktan… yağmur sağanak sağanak boşanırken bedenlerimize… Adını unuttukça anmayı, dudaklarımızdan, başka isimler söyler oldu dillerimiz… başka sevdalar salınır oldu bakışlarımızda… içimize yabancı hevesler ,içimizde… hasretleri bile yabancılaştı dünyamızın… sevgi uzaklaştığımız hatta kaçtığımız bir hastalık gibi…ben böyleyken… hala umudu var mıdır sana olan selamlarımın kabulünün?… bu kadar kendimi bulanmışken sensizliğe…
Aynı zaman diliminde atsaydı kalplerimiz seninle… Yüreğimiz hissetseydi seni bir kere görmüş olmanın bahtiyarlığını… oysa şimdi hercai sevgilerde kanıyor ümitlerimiz… Varsa zihnimin kirli dumanları arasında ,dünyaya bel bağlamış iniltili hayatımın ortasında,hala sevmeye dair kımıldayan bir tomurcuk sana olan özlemimin sıcaklığındandır…
Ya Resulullah bu özlemimizin sınırsızlığına bakıp dua eder misin yüreklerimize? secdenin izi alınlarımızdan, amin deyişler gece uyanışlarımızdan ve sana olan sevgi solmayan yediverenler gibi hiç silinmesin gönüllerimizden…
Ey beni en çok sevenin en sevdiği…
Bir lale vakti… bir bahar gecesi… dudaklarımda sana selamlarla göz kapayışlarım var geceye… herşeye rağmen sevilme umuduyla bükülüyor boynum… sevginin sonsuzluğuna açılıyor avuçlarımda ruhum…
Ey Rabbim,
en sevdiğinin sevgisini artır ki kalbimde…
senin yanına sevdiğinin sevgisiyle dolu bir yürekle varabileyim son nefesimde…
Alıntı...
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #10 :
03 Ocak 2008, 21:53:28 »
Hersey hafif olabilir ama "Sevmek Agirdir"
Çagin trendleri ve popüler kültür kulaklara söyle fisildiyor; Vakit
iyi geçmeli...
Bu rastgele bir deyim degil. Gençler anlamini gayet iyi biliyor.
Mutluluk, güven içinde yasamak, özlemek...
Hayir bunlar degil !
Mutluluk arayinca mutsuz oluyorsun çünkü...
Güven içinde olmayi isteyince sorumluluklar, yükümlülükler pesi sira
geliyor ve altlarinda eziliyorsun...
Ve özlemek...
Özlemek gündelik hayatin sekteye ugratan bir tür zihin sancisi...
O zaman en iyisi "iyi vakit geçirmek deniyor.
Bu yüzden günümüzün bütün "aska benzer" iliskileri agir darbeler alip
sonunda yere seriliyor.
Çünkü gözü baska bir sey göremeyecek kadar asik degilse insan
Sevgilisiyle degil de,
Arkadaslariyla birlikteyken daha "iyi vakit" geçiriyor.
Arkadasliklarin atmosferi sevgililerinkinden daha ferah....
Arkadasliklar çok daha eglenceli, uzun ve kalici bir iliskiden....
Hatta kimi zaman arkadasligin sosyal erotizmi sevgililigin
mizmizligindan çok daha çekici....
Tek basina ask bayragi açmak, sevgili olmanin essiz güzellikleri övüp
durmak,
Sarkilari siirleri yardima çagirmak bu gündelik gerçegin üstünü
örtemiyor.
Nasil oluyor da, "seni seviyorum" lar bir süre sonra ve iç burkucu
biçimde "beni boguyorsun"a dönüsüveriyor?
Uzun ve acikli bir hikaye..
Ama surasini olsun söylemeliyim;
Sevmek agirdir. Uykulari kaçirir, uyanikligi sarhosluga çevirir...
Oysa modern insan her sey hafif olsun istiyor, sevmek bile !...
Mümkünse sadece sevilmek istiyor.
Ancak ayrilik acisi çökünce, terk edilince, özlem atesiyle yaninca
farkediyor ki,
Seviyormus...
Ancak o zaman farkediyor ki, vakit hiç de iyi geçmiyor
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #11 :
03 Ocak 2008, 21:54:02 »
Bir "" Elif "" Miktarı "" Gül "" Ümse
“Hiçbir filiz kendi gölgesinden öte bir yerde ölümü tatmamıştır..”
Ey gözlerime bahşedilmiş mucize,
Ey yüreğime hediye edilmiş Cennet kokusu,
Ey nefesime serpiştirilmiş bir yudum taze hayat,
Kan ter içinde susuz dudaklarıyla ve semâya dönen dualarıyla “ bir avuç deryâ’yı “ dileyen bir Haziran Cumartesi vaktinden düşüyorum sen kokan bu satırları..Vaveylâ eden bir öğle saatinde bulunduğun yerin deli rüzgarlarında düşlüyorum seni. Deli esen rüzgara inat başını eğmeyen gözlerine baka baka seni sevdiğimi haykırıyorum dua dua....Kulağımda yankılan Cennet şarkılarıyla yeniden huzuru doldururken seni çekiyorum içime.. Toprak kokan benliğimle deniz kokan türkülerin söylendiği yüreğine akıyorum..Sen mavi bir deryâ, ben sana kavuşmayı arzulayan - ruhi haliyle- Leylâ.. Sana gelen yollarıma sunulmuş tüm engelleri teker teker aşarak sana koşuyorum. Yüreğimde toprak kokusu, gözlerimde sana bir an evvel kavuşma çoşkusu..Hadi sevgili kapılarını, perdelerini sonuna kadar arala..Mevcudiyetinin ve geleceğinin tek idamesi / gayesi koca yürekli “ umut “ sayfalarına bir “ Elif “ miktarı “gül”ümse olmaya geliyorum..Heybemde yetiştirirken her nefesine bir “ Elif “ miktarı huzuru kattığım birkaç sevda gülü ve nefesimde Cennet tahayyülü ile sana koşmaktayım..Yıllarca sana sakladığım yüreğimi benden emin olana “ sana “ katmaya geliyorum..Yollarım sana, menzilim sana..Kan ter içinde kalan Haziran ayının aksine ben “ senin gözlerinde “ yaşlanmayı diliyorum.Senin mevcudiyetine idrakim tamamdır artık.. Gayri benliğim senin varlığında sonlansın sevgilim…Çünkü biz bir mucizenin gerçeğe en yakın halinde sevdik birbirimizi..Biz ki; dallarında bir “ Elif “ miktarı huzur, köklerindeki taze umutları taşıyan gül-i râna’nın sevdaya sunulan bir avuç mutluluğuyuz..
Tedavülü çoktan kalkmış bir ömrün peyderpey yeniden yaşatılması değil bizim sevdamız. Bitkisel hayatta yaşayan bir bedene yeniden ömür biçmek degil yaşadıklarımız..Ayrı gökyüzüne aynı gözle bakan bir sevdanın en yalın haliyiz.. Tümceleri sevda ile nakşedilmiş cümlenin içinde yüreği Cennet kokan bir özneyle ile bir yüklemiz..Biz ki toprağın suya hasret kaldığı zaman diliminde gökten düşen - bir “ Elif “ miktarı “gül”ümse’yiz..Şimdi sevme zamanı..Şimdi kavuşma zamanı..Gökten inen nurun toprakla kavuşmasında temaşa edilen mucizenin kelimelere dökülen haliyiz biz..Sen ve ben bir’iz..Sen ve ben hep biziz..Biz ki ;bir “ Elif “ miktarı huzuruz yetim ceylanlara hediye edilen..Biz ki; iki gonca gülüz nadasa bırakılmış topraklarda yeniden yeşeren..Ve biz ki, birbirimizin kaderine yazılmış bir ömürlük sevdayız yıllarca kıyıda köşede delice beklenilen…
Nefesindeki hayatla soluklandığım saklı sevdam,
Sevda mucizesinin yeniden tezahür ettiği gözlerinde yaşat beni..Sonra da yeşil Cennetindeki gonca güllerine sar beni…Hadi sevgili durma öyle..Mavi bilyelerin cam soğukluğunda üşüyen yüreğimi sıcak şefkatinle kundakla. Üzerinde ütüsüz gömleği bir de yamalı pantolonu ile sana koşan bu adamı ilkokul cağındaki örgülü saçlarıyla siyah- beyaz fotoğraflara bile renk katan yaşı küçük ama yüreği büyük o kahve gözlü kızın yüreğine al..Gözlerinde her gün tekrarlanan bayram sabahlarının güzelliğine kat beni..Baktığın her gökyüzünde benim gülen yüzümü görebilecek kadar benimse beni..Bir an tıkanan hayatın içinde anlamını idrak edemediğimiz ama onsuz mevcudiyetimizi idame ettiremediğimiz nefesinde yaşat beni..İçine çek beni.. Taaa ciğerlerine doldur beni. Uzaklığımı unut, nefesime sokul usulca.. Şah damarlarımdan bir an bile ayrılma sevgili..Mesai bitimi yoğunluktan bitap düşen yüreğimi nefesinle tazelendir..Hadi sevgili " el gibi " durma yanımda . Ne olursa olsun yaşat beni yaşadığın sevdanın en yalın zamanında..Kapı ziline basan kişinin aşikâr olmasına inat sen hep benden başka her şeyi unutacak kadar sev beni..
Hadi sevgili..Bu Cumartesi benim için memleketinden güneşler topla heybene..Biraz da delice esen rüzgarlardan doldur eteklerine..Bana gelirken toz toprak koksun yüreğin…Ellerin ise huzur…Şimdi seni bekliyorum aynı gökyüzünün altında. Sana kanatlanmak üzereyim..Hicretim sana..Yollarım sana…Menzilim sanadır..
Unutmadan sevgili..Gözlerimi kapattım..Hani her zaman sana dediğim gibi” bir gün gözlerine bir şey olur da bir göz gerekirse karanlıklarına..İşte bak yine gözlerimi sana verdim..Kapattım ışıklarımı..Annemin tülbentiyle perdeledim güneşi..Sağım- solum karanlık mı sanıyorsun şimdi..Tut ellerimi ..Gözlerin ışığım, adımların adımlarım olsun…Hadi gözlerimi kapattım ve kulağımda Cennet şarkılarıyla çoşarken kulağına fısıldıyorum sevgili…
“ Senden başka her şeyi unutacak kadar seviyorum seni ..."
Hep bir “ Elif “ miktarı “gül”ümse ne olur…
Çünkü; gülmek sana yakışıyor.....
Gülümse ne olur…
Gülümsediğin,
Bende yaşadığın,
Beni “ sende “ yaşattığın için
“ Eyvallah sevgili eyvallah….”
alıntı.
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #12 :
03 Ocak 2008, 21:54:26 »
Yalanmış ne varsa yaşadığımız.
Ne varsa söylediğin, ne varsa hissedilen, her şey yalanmış. Bu kadar geç mi anlamalıydım? Bu kadar çok mu bağlanmış olmalıydım?
Neden en başında değil de şimdi? Ben miydim yüreğine seçtiğin oyuncak?
Kaybolan zamanlar, yitik umutlar gelir mi geri?
Issızdım.
Yapayalnızdım.
Çaresizdim.
Karanlık ve de tükenmiştim gittiğinde. Sustum, söyleyemedim.
İçim ağlıyordu da bir damla gözyaşı dökemedim. "Seviyorum" diyemedim.
Toprağın kokusunu, havanın kokusunu, çiçeklerin kokusunu hepsini bir bir çektim içime bir Senin kokundu bilmediğim.
Alâkadar olmadığım ne varsa bildim. Hepsini ezberledim. Yalnızca Sendin bir kelime edemediğim.
Sesini bilmediğim, yüzünü görmediğim, sadece hayal edebildiğim bir güzelliktin. Dolaşıyordun damarlarımda. Sen sadece kendini anlattığın kadardın.
Bir de Seni içimde büyüttüğüm kadar.
Suskundum.
Tek başınaydım.
Âşıktım.
Yanmış ve de kahrolmuştum gittiğinde.Yaşamak bile istemedim.
Ölmeye de cesaret edemedim.
"Seviyorum" diyemedim.
Dur! deseydim, kal! deseydim kalır mıydın benimle?
Gitme! Desem, dinler miydin beni?
"Sevdim Seni hem de aklının alamayacağı kadar"deseydim inanır mıydın?
Sen de beni en az benim kadar sever miydin? Of! Yanıyor içim.
Sen böyle gitmemeliydin. Hani ben vazgeçilmezindim.
Hani uğrumda her şeyi göze alırdın?
Hani "Çık gel!" desem en uzak yollardan bana varırdın?
Hani imkânsızlık denen bir şey yoktu? Hani seven her engeli aşardı?
Yeminlerin, sözlerin hani? O büyük sevdan nerede hani?
Şaşkındım.
Yıkık ve viraneydim sen gittiğinde.
Gitmezdin! Ya sevseydin ya da yokluğuma dayanamaz gelirdin.
Ama gittin ve ben bakakaldım arkandan.
"Seviyorum"diyemedim.
Yalanların, yanlışların, hataların ve de pişmanlıkların hepsi Senin olsun gelme!
Gittiğin yer, hiç olmadığın dünyamdan daha fazla mutluluk vermeyecek sana bilesin!
Affım yok! Ne sana ne de yaptıklarına.
Vazgeçmiştim.
Rest Çekmiştim.
Savrulmuştum.
Harabe ve yok olmuştum sen gittiğinde.
Yaşamadıklarıma pişmanlık şöyle dursun, yaşadıklarıma lanet olsun.
Geri dönme şansımız olsa belki söylerdim.
Tekbir şey kaldı içimde; "Seviyorum" diyemedim
mumların öyküsü bu
yüreğine seçtiğin oyuncak ben miydim? ....
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #13 :
03 Ocak 2008, 21:55:41 »
Hayallerim kadar sıcak sevgin. Bir bebeğin doğuşu kadar heyecanlı, gecemi aydınlatan yıldızlar gibi masum gözlerin. Sevmek ne garip şeymiş, sende anladım.
Sevilmenin eşsizliğini ilk defa bu kadar derinden tadıyorum. Sevgin ne güzel şeymiş.
Sevdiğin olmak...
Artık herşeyimsin. Bir bardak su gibi muhtacım sana. Ellerin ellerimde huzur buluyor. İçim bu kadar sevgiyi nasıl da aramış yıllar boyu.
Nasıl da biliyormuş senin yerini kimsenin tutamayacağını.
Sen canmışsın.
Sen bıkılmayacak kadar keyifmişsin ruhuma. İçimi aydınlatan güneşmişsin. Ve bu bedenin yokluğuna dayanamayacak kadar yürektenmiş sevgisi.
Baktığım aynalarda bile seni görüyorum. öylesine seninle doluyum ki; öylesine alışmışım ki sana.
Sen ellerim, gözlerim olmuşsun. Sustuğum yerde kelimelerim. Seninle ömür boyu mutlu olmak dileğimle.
Seni seviyorum...
alıntı.
Gülperi
Gülperi
Üyeye Özel Mesaj Gönder
Arkadas Listeme Ekle
Yönetici
Toplam Puan 566
Favori Takimim
Burcum
UYARI PUANI
% 0
«
Yanıtla #14 :
03 Ocak 2008, 21:56:14 »
Isminden olusan 5 harf.Sadece o 5 harf var aklimda sana dair.Yuzunu bile
unuttum artik.Cok zaamn oldu cok...
Isminden olusan 5 harf.Bir zamanlar dunyayi bundan ibaret
sandigim,agladigim, yanildigim.Yerlere,agaclara,
bugulu camlra,uzun bir kumsala yazdigim,hepsinden ziyade zamanla bile
silemedigim yuregime kazidigim adinin 5 harfi.Yuzunu
unuttum.Her gozumu kapadigimda karsima bile gelmiyor artik.Ama o
guzel gozlerin,asla unutamadim.En cok gulumsemeni severdim.
Sabahlari gulumseyerek uyanmayi sen ogretmistin bana.Sabahlari
uyanmak seni gormeyi hediye ederdi.
Yuzunde bir tebessum olurdu hep ve benim seni gorunce yuzumdeki
aydinlik.Hep korkardim seni orada ya goremezsem birgun
diye.Gozlerin,ismin
gibi unutamadigim...Her telefona sensin diye,herkesten once
kosardim.Saatlerce konusurduk telefonda.
Senden sonra kimseyle uzun uzun konusamadim.Konusacak konular hep
sinirli kaldi senden sonra.Senden sonra geceler cok ama cok uzadi.
Bitmek bilmez karanliklar sardi dort bir yani.Unut dediler,kolay olmadigini
bile bile.
Yildizlarla.yakamozlarla konustum sen yokken.Onlar bile sensiz
kalamadi.Gozyaslarim hic durmadi senden sonra.
Kimse goremedi bazen gulumseyisimin ardindaki huznu.Kahkahalarimdi
saklayan hickiriklarimi.
Kimse bilemedi sensiz ne hale geldimi.Sebepsiz yere gozlerim dolardi bazi
anlar...
kimse anlayamadi nedenini.Senden sonra kimsenin telefonunu
ezberleyemedim.
Sesini duyunca ben senin,sen benim hic konusmadan
kahkahalara bogulurduk.Kimse bilmezdi sebebini.Kaparken yine sessizce
telefonu "bende seni birtanem"
derdin.Seni dusundugum icin seni seviyorum dedim sayardin.Seni
seviyorum demezdin sen.Cok
soylenen seyler yalandir derdin hep.Seni seviyorum diyemezdin...
Seni seviyorum...Sadece giderken soyledin bunu...
Ve bir gun ansizin cekip gittin.Anlayamadim sebebini..
Gerci vedalastik ama ayrilamadik..."
SENİ SEVİYORDUM HALA...HEP SEVECEĞİM GİBİ--
VE İSMİNDEKİ O BEŞ HARF GİBİ...
alıntı.
«
Son Düzenleme: 04 Ocak 2008, 15:17:54 Gönderen: HüZüN
»
Sayfa:
[
1
]
2